×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

3 sätt att höja årets resultat!

 

1. Se över om det finns kostnader som avser nästa år som bokats på året!

I bokföringsvärlden skall en kostnad bokföras när de tidsmässigt hör hemma. Detta innebär att man ibland kan behöva boka om en kostnad som bokats under pågående år, på nästa år. Detta på grund av att kostnaden faktiskt avser just nästa år. Detta påverkar därmed resultatet positivt, och hjälper alltså till med de svarta siffrorna.

2. Se över om arbete som gjorts under året ännu inte fakturerats

Ibland har man utfört arbete åt en kund, men ännu inte hunnit fakturera. Detta har såklart ett värde, och kan kallas en så kallad upplupen intäkt. En upplupen intäkt påverkar även denna resultatet positivt, och är därmed en god sak att boka om före året summeras.

3. Balansera kostnader!

Saker som är inköpta och som kan anses ha ett värde under en längre tid bör balanseras i bokföringen så dess värde kvarstår under en längre period. Detta kan till exempel vara inventarier som anses ha ett värde under mer än ett år. Balanseras dessa istället för att kostnadsföras direkt så ger även detta en positiv påverkan på årets resultat!