×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Förenklat årsbokslut eller fullskalig årsredovisning – vi ser till att det blir rätt

blogg_5_vanliga_misstag_1200x630

Det är många aspekter att ta hänsyn till för att säkerställa att bokslutet blir korrekt, oavsett om du behöver göra ett förenklat årsbokslut eller en omfattande årsredovisning. Hos oss får du en personlig rådgivare med specialistkompetens inom redovisning som kan hjälpa dig att nå dina mål. Förutom sammanställningen med utgångspunkt i din löpande bokföring kan även vi exempelvis hjälpa till med eventuella bokslutstransaktioner, justering och placering av eventuell vinst, samt fastslå hur mycket pengar som ska delas ut till bolagets ägare. Behöver du särskild skatterådgivning i samband med bokslutet hjälper vi självklart även till med det.

Så hjälper vi dig med bokslut:

  • Marknadens bästa bokslutsmöte – där du och din personliga rådgivare tillsammans tar fram den viktigaste informationen från ditt bokslut.
  • En engagerad samtalspartner där en stor del av bokslutsmötet handlar om hur du når dina ekonomiska mål.
  • Tillgång till auktoriserade redovisningskonsulter och specialister som hjälper dig med alla frågor kring lön, ekonomi och skatt.
  • En kvalitetssäkrad bokslutsrapport.

Behöver du hjälp, kontakta oss idag!