×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Gör avdrag för arbete vid köksbordet

Gor_avdrag_for_arbete_vid_koksbordet

Visste du att du som företagare med enskild firma som arbetar hemma utan att ha ett särskilt kontor eller annan särskilt inrättad lokal i bostaden, kan få göra ett visst avdrag för arbete i bostaden? Men det finns vissa förutsättningar för att få göra avdraget. Detta gäller avdrag för arbete vid köksbordet.

Det gäller under förutsättning att näringsidkaren under beskattningsåret har arbetat minst 800 timmar i bostaden för företagets räkning.

Avdraget uppgår till 2 000 kronor om arbetet avser en villa som näringsidkaren eller maken äger och till 4 000 kronor om arbetet har utförts i en lägenhet eller bostadsrätt.

Vi hjälper dig med deklarationen Läs mer