×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Inga skatteförslag i vårbudgeten

Inga_skatteforslag_i_varbudgeten

Det blir inga förändringar på skatteområdet – varken för företag eller privatpersoner. Däremot får Skatteverket tillskott för att genomföra fler oanmälda kontroller av personalliggare. Det är regeringens besked i vårbudgeten.

I regeringens vårbudget som presenterades den 16 april läggs inte några skatteförslag fram inför valet. Däremot föreslås åtgärder i syfte att skapa fler jobb, öka välfärden och rättssäkerheten.

Annat av intresse i vårbudgeten

  • Skatteverket får tillskott för att genomföra fler oanmälda kontroller av personalliggare för att minska svartarbete och skapa sunda konkurrensförhållanden.
  • Ytterligare stöd med 170 miljoner kronor för att fler företag och privatpersoner ska installera solceller.
  • Tullverket får tillskott för kontroller som ska minska fusk samt för att granska privatimport.
  • Byggbonusen till kommunerna ökas med 95 miljoner kronor 2018 i syfte att snabbare få fram fler bostäder.

 Har du frågor om skatt och deklaration, Kontakta oss»