×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Möt medarbetaren Frida Wästling- juristen som företräder landsbygden

Ludvig & Co placerar sig på plats nummer 4 när Karriärföretagen bett jurister som är i början av sin yrkeskarriär att ranka sina drömarbetsgivare 🏆.

Läs mer 👇om varför Frida jobbar just hos oss!

Varför valde du att börja på Ludvig & Co?
-Valet av arbetsgivare var enkelt. Jag ville ha en arbetsgivare som värderar såväl arbete som privatliv. Eftersom jag är uppvuxen i en mindre ort så ville jag ha en arbetsgivare som värnar om verksamheter på landsbygden. Dessutom är vi en av de största aktörerna inom fastighetsrätt och mark- och miljörätt, vilka var de områden jag ville rikta in mig på.

Frida har sin spetskompetens inom mark- och miljörätt. I rollen som jurist företräder hon våra kunder i domstol samt granskar och upprättar olika former av avtal inom flera rättsområden. Efter att ha skrivit sin uppsats i samverkan med Ludvig & Co började hon 2020 som Biträdande Jurist på kontoret i Örebro.

-På Ludvig & Co känner jag att jag har alla förutsättningar för att ta mig an nya rättsområden jag vill jobba inom – det är så jag hela tiden har möjlighet att växa i min roll som jurist. Mina spetskompetenser idag är främst den skogliga juridiken där jag exempelvis biträder skogsägare i ärenden som rör avverkningsförbud på grund av skyddsvärda arter, det vill säga där markägarens äganderätt över sin egendom inskränks.

När är ditt jobb som roligast?
-Mitt jobb är såklart roligast när jag vinner ett ärende åt en kund! Men oavsett utgång finns ett stort värde i att känna att jag hjälpt min kund att få en rättvis prövning. På det sättet känner jag att varje nedlagd timme räknas. På kontoret i Örebro är vi idag sex stycken jurister inom delvis olika rättsområden. Vi är varandras bollplank dagligen, något jag värderar otroligt högt. Jag är även aktiv i vår mark- och miljörättsgrupp där vi är ett antal jurister i hela landet som en gång i månaden sammanträder för att bolla ärenden och hålla varandra uppdaterade om aktuella nyheter.

Hur tänker du om framtiden?
-Efter två år inom företaget så är min drömroll fortfarande jurist, det är en så himla rolig och komplex roll där man få kasta sig över alla möjliga frågeställningar! Dagarna ser sällan likadana ut.