×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Skogsägarens Företagsbok

forest-348995_1920

Boken som bör finnas i varje skogsägares hem. Att vara skogsägare är att vara företagare och reglerna är många.

Skogsägarens Företagsbok fungerar både som handbok och uppslagsverk. Det är en bok varje skogsägare bör ha, och en utmärkt introduktion till den som går i generationsskiftes- eller skogsköpartankar.

Priset för boken är 200 kronor exkl. moms (Fraktkostnad tillkommer). Boken vänder sig till den som vill bli, kommer att bli eller redan är skogsägare. Boken ger en översiktlig bild av företagande och beskattning av skogsbruk och är uppdelad i tre huvudområden som utgår från skogsägarens livskurva förvärva - äga - överlåta.

Bokens huvudförfattare är Jan Bertholdsson, Jan Lindberg och Vibeke Alstad, samtliga Ludvig & Co.

Läs mer och gör din beställning här