×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Hur mycket kostar det att outsourca lönehanteringen?

Det kan skilja sig väldigt när man ser från lönebyrå till lönebyrå, eller redovisningsbyrå till redovisningsbyrå. Många använder sig av lockpriser och har ett lågt pris per lön för att sedan klocka tid på allt som görs för bereda lönerna. T.ex. tillkommer det kostnader för att kunna se lönespecifikationerna online, eller avvikelser samt utlägg.

Vi på redovisningsbyrån Ludvig & Co har en tydlig prismodell för lönehantering där vi tar betalt per lön och månad där allt som krävs för att betala ut lön till de anställda ingår. Däremot kan priset variera då löner är olika komplicerade att göra. Det är t.ex. mycket mer komplext med trippla kollektivavtal, utläggshantering samt avvikelser, än bara en rak månadslön. Så före vi kör igång ger vi ett konkret pris beroende på exakt vilken servicenivå och komplexitet ni har på er löner. På det sättet vet man alltid vad fakturan landar på och känner sig inte lurad när fakturan för månaden kommer. Det är därför viktigt att inte bara jämföra pris per lön mot varandra utan vad som ingår i det priset per lön. En av våra mest uppskattade tjänster är att man alltid kan ringa till sin dedikerade lönekonsult, och t.ex. fråga hur många semesterdagar man har kvar eller vilken fråga som helst som rör sin lön.