×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Webbinarie: SAM-nyheter 2022 och CAP 2023

Få koll på årets nyheter inom SAM 2022 och den nya CAP-reformen som införs 2023.

I webbinariet den 3 februari 2022 berättar Ludvig & Co och LRF:s främsta experter, Per-Ola Frisell och Sofia Björnsson om nuläge och framtid gällande jordbrukarstöden. 

Anmäl dig nu!

Innehåll i webbinariet:

  • Jordbrukarstödens nuläge och framtid.
  • Sista förlängningsåret 2022.
  • Nya CAP som införs 2023. Sveriges strategiska CAP-plan 2023-2027.
  • CAP-processen och tidplan. Vad är beslutat? Vad kan fortfarande ändras?
Behöver du hjälp med SAM-ansökan, boka din rådgivningstid här