×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Webbinarie: SAM-nyheter och CAP

Få koll på årets nyheter inom SAM och den nya reformen CAP som införs 2023.

I webbinariet som sändes den 9/2 2021 berättade Ludvig & Co och LRF:s främsta experter, Per-Ola Frisell och Sofia Björnsson om nuläge och framtid gällande jordbrukarstöden. Se webbinariet i spelaren nedan. 

Innehåll i webbinariet:

  • Jordbrukarstödens nuläge och framtid.
  • Förlängningsåren 2021-2022. Gamla stöden i ny EU-budget.
  • Nya CAP från och med 2023. Direktstöden och Landsbygdsprogrammet.
  • CAP-processen och tidplan. Vad är beslutat och när kan vi förvänta oss kommande beslut?
Behöver du hjälp med SAM-ansökan, boka din rådgivningstid här