×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Minska riskerna vid kontraktsskrivning när du ska avverka

Vad ska du tänka på när du skriver kontrakt inför avverkning? Vad gäller när du ska köra på grannens väg eller annans mark? Hur ska du tänka kring planering av uttag av din skog? Det var frågor som diskuterades under en Digital skogskväll med Ludvig & Co och Virkesbörsen.

Några av Ludvig & Co:s främsta experter inom juridik berättade om hur du minskar riskerna vid kontraktsskrivning när du ska avverka samt vad som gäller kring rätt att ta väg ur ett juridiskt perspektiv. Dessutom får du ta del av Virkesbörsen syn på virkesmarknaden och hur du som skogsägare kan tänka kring planering av dina uttag ur skogen.

Välkommen att ta del av vår digitala skogskväll efterhand i spelaren nedan.