×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Så har egenföretagaren Anders hittat tid till att utveckla sitt företag och nått framgång

Anders_Jansson

I detta poddavsnitt intervjuar vår moderator Fredrik Berling småföretagaren Anders Jansson som 2010 tog klivet att starta enskild firma. Det visade sig vara bäddat för succé och idag är han verksam inom styrd borrning som, bland annat, inkluderar borrning i berg och att dra avloppsledningar.

Kontaktnätet breddades snabbt under starten och Anders ökade sin omsättning varje år. Sex år senare ombildade han i samråd med sin rådgivare, Cecilia, till aktiebolag som idag går under namnet Blomtorps Entreprenad AB.

Lyssna på poddavsnittet med Anders Jansson