×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Seminarie: Lantbrukets lönsamhet

Se seminariet om Lantbrukets lönsamhet från den 17 november där vi diskuterade det aktuella lönsamhetsläget inom lantbruket utifrån 2019 år siffror och prognos för utfallet för helåret 2020.

På seminariet kommer vi även att ge en riktning för 2021 baserat på rapporter och intervjuer av branschaktörer. Rapporten Lantbrukets lönsamhet bygger på uppgifter hämtade från Ludvig & Cos datalager, som är en databank med kunders balans- och resultaträkningar.

Vill du veta mer, ladda ner Lantbrukets lönsamhet november 2020.