×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Sveriges bästa branschblogg inom revision

Ludvig & Co:s blogg, Företagarbloggen, har blivit utsedd till Sveriges bästa branschblogg inom Revision 2024 av kommunikationsbyrån Navigator. Bloggen får extra bra betyg för sitt innehåll och funktionalitet.

Så här skriver Navigator i sin motivering: I ”Företagarbloggen” delar de med sig av spännande läsning rörande ekonomi, budget och redovisning. Bloggen är smart uppbyggd och har en tydlig navigering med bra filtrering. Designen matchar företagets grafiska profil och lockar till läsning. Här finns både längre reportage och kortare artiklar, samt en del nedladdningsbart material. Överlag en genomtänkt och välgjord blogg.”

  • Vi är väldigt glada för utnämningen då priset uppmärksammar vårt syfte med den, nämligen att möta landets företagare med tips och råd för ett framgångsrikt företagande. Det är extra roligt då det är marknadsavdelningen tillsammans med våra experter inom företaget som tagit fram en stor del av innehållet tillsammans, liksom att vi i år gjort en satsning på att bredda vårt innehåll och öka antalet inlägg på bloggen. Nu ser vi fram emot att fortsätta skapa intressant och engagerande innehåll för företagarsegmentet, säger Cecilia von Krusenstierna, Marknad- och Försäljningschef på Ludvig & Co.

Mer om utnämningen

Varje år utser kommunikationsbyrån Navigator den bästa bloggen inom ett antal utvalda branscher. Juryn består av digitala strateger och copywriters med lång erfarenhet av vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik blogg. De analyserar många bloggar inom respektive bransch och efter en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO) utses en vinnare. I år utsåg de Ludvigs blogg till vinnare inom branschen Revision. Läs mer