×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Ludvig & Co sluter upp för Ukraina

Ukraina

Tragedin som pågår i och med Rysslands invasion av Ukraina påverkar oss alla, direkt eller indirekt. Ludvig & Co tar, tillsammans med våra ägare Altor och LRF, ett kraftigt avstånd från Rysslands agerande i Ukraina.

Vi sluter också upp till övriga Europa för att stötta Ukraina, deras befolkning och verka för fred & demokrati i Europa. Tillsammans gör vi det på flera sätt:

  • Altor har beslutat att samtliga bolag under deras ägarskap ska upphöra med all aktivitet kopplat till Ryssland.
  • Inom LRF har en strategisk krisgrupp aktiverats för att samla kunskap om och hantera påverkan på de gröna näringarna och LRF:s medlemmar med anledning av det som nu sker. Där samordnas också kontaktar med myndigheter och regeringen kring behov av åtgärder och stöd.

I Ludvig & Co gör vi det både ett bidrag och att vi möjliggöra volontärarbete under arbetstid för Ludvigmedarbetare:

  • Vi donerar 100 000 kr till FN:s flyktingorgan UNHCR samt till Unicef. Vi riktar också ett stort tack till fastighetsentreprenören Roger Akelius som via sin stiftelse dubblerarar alla insättningar under mars, vilket ger vårt bidrag en större utväxling.
  • Vi möjliggör volontärarbete under arbetstid kopplat till situationen i Ukraina för Ludvigmedarbetare. Detta för att vi vet att det finns de som vill bidra med sin tid och sitt personliga engagemang när det är möjligt och tid finns.

Framåt följer vi utvecklingen och bevakar läget nära bland annat för att på bästa sätt kan stötta våra kunder igenom de utmaningar som detta medför för deras verksamheter.