×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Nytt stöd för enskilda näringsidkare

Regeringen har fattat beslutat om omställningsstöd för enskilda näringsidkare. Stödet träder i kraft den 9 november.

Enskilda näringsidkare kommer att kunna söka stöd för 3 olika perioder:

  • Mars och april 2020
  • Maj 2020
  • Juni och juli 2020.

Jämförelse görs mellan dessa perioder mot motsvarande period 2019 och stöd beviljas för de firmor som tappat omsättningen enligt följande procenttal.

  • Mars och april 2020 – 30 % tappad omsättning
  • Maj 2020 – 40 % tappad omsättning
  • Juni och juli 2020 – 50 % tappad omsättning

Stöd lämnas med upp till 75 % av den förlorade omsättningen.

Till skillnad mot det tidigare omställningsstödet så tittar man här inte på fasta kostnader, utan stödet lämnas som ett procenttal mot det faktiska omsättningstappet.

Ansökan skall vara inlämnad hos länsstyrelsen senast 31 januari 2021 som är den myndighet som beslutar om omsättningsstöd, stödet utbetalas av Boverket.

Vill ni veta mer så titta gärna på vårt inspelade webbinar om omsättningsstödet eller kontakta oss